Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Zerkovitz Béla, a slágergyáros - Koltai-Kun-Fellegi-Nógrádi


Hegedűs Gyula utcai Zsinagóga

2019. szeptember 9. 19:00

Aligha volt Zerkovitz Bélánál népszerűbb dalszerző a századelőn, s ezt a népszerűséget sem a háborúk, sem az egymást váltó rezsimek, sem az azóta ezres nagyságrendben megszülető magyar slágerek nem tudták elhomályosítani. Koltai Róbert és énekművész barátai most arra vállalkoznak, hogy nem csupán megszólaltatják Zerkovitz legnépszerűbb dalait, de színpadi játékban dolgozzák fel a műépítészből lett komponista életét.

Magát Zekovitzot Koltai Róbert alakítja, társai Kun Ágnes Anna, Fellegi Balázs és Nógrádi Gergely énekművészek, korosztályuk élmezőnyének tagjai. Több ez, mint egyszerű élettörténet egy sikeres orfeumszerzőről: az előadás bepillantást enged egy boldogból tragikusba forduló korszakba, amelyben a világesemények óhatatlanul fájó nyomot hagytak az egyéni emberi sorsokon. Ám az előadás kicsengése mégis derűs, nem is igen lehet más a 800 sanzont és 36 operettet komponáló, Puccini barátjaként számon tartott Zerkovitz fülbemászó dallamait és életbölcsességekkel teli szövegeit hallva.

Előadják:
Kun Ágnes Anna operaénekes
Fellegi Balázs operaénekes
Koltai Róbert színművész
Nógrádi Gergely főkántor (a Magyar Kultúra és Művészet Nagykövete)
Neumark Zoltán zongoraművész.